Over ons

Verbeek fournituren begon in 1975 met het verkopen van fournituren op verschillende weekmarkten in Nederland, voornamelijk Brabant. Het begon met een rits, een knoop en wat garen en al snel kwamen er honderden artikelen bij. Ook de weekmarkten werden vermenigvuldigd en al snel waren de vaste plaatsen in Nijmegen, Horst, Helden Panningen, Bergen Op Zoom, Blerick en Helmond een feit!

Na jarenlang actief in de fournituren te zijn geweest op de weekmarkten kwam in 2005 het idee om stoffenmarkten te organiseren in Duitsland, waar de zelfmaakmode nog meer leefde dan in Nederland. Een ondernemer met Modestoffen werd benaderd en samen met een kramenzetter werd een bezoek aan een Duits organisatiebureau een feit.

In 2005 begonnen met 4 markten vlakbij de grens met Venlo en 13 jaar later worden de stoffenmarkten door heel Duitsland georganiseerd met tot 2020 bijna 90 markten per jaar. 

Helaas kwam het corona virus opzetten en werd Verbeek Fournituren gedwongen om de Duitse stoffenmarkten op te geven. Dus een nieuw bezoek aan de weekmarkten in Nederland, dat was de nieuwe bedrijfsvoering!

Al snel was de week zo goed als vol en Verbeek Fournituren is nu te vinden op:

*Maandag : Nijmegen

*Dinsdag : Eindhoven

*Vrijdag : Blerick (Venlo)

*Zaterdag: Schijndel

Ook de website werd een feit, in het begin alleen met Foto’s en informatie en later ook de webshop erbij, met regelmatig nieuwe producten speciaal voor u geselecteerd!!

Übersetzen »
Scroll naar boven