,

Naadband Opnaaibaar wit zwart

1,25

Katoenen Naadband

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Naadband Opnaaibaar wit zwart

Naadband Opnaaibaar wit zwart gebruikt u aan de binnenkant van uw naad. Dit wordt meestal erin genaaid of erin gestreken met als doel de naad te verstevigen. Ook wordt dit gedaan om de rek uit de naad te laten.

U koopt dit naadband per bosje in de kleuren zwart en wit. De opmaak is 4 meter! De breedte van dit klassieke band is 5mm en is daarmee breed genoeg voor praktisch elke naad in uw kleding.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Kleur

Wit

Übersetzen »
Scroll naar boven