,

Nestelring in leder bruin 14mm

1,50

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Nestelring in leder bruin 14mm

Nestelring in leder bruin 14mm gebruikt u voor uw trui, vest of bijvoorbeeld uw jas. Dit stukje leder naait u op de stof met als doel om een koordje er doorheen te trekken. U kunt altijd nestelringen zelf in uw project slaan dmv een hamer. Deze nestelringen kunt u ook bij ons verkrijgen. Daarvoor klikt u hier.

Het grote voordeel van deze kant en klare nestelringen is dat deze bevestigd zijn in een stukje leder. U naait deze eenvoudig op de stof. Met als resultaat dat de ring niet zal uitscheuren. Wat voor stof het ook is. Dus buiten het ‘stoere’ uiterlijk van deze ring is het ook nog eens erg stevig!

Onze collectie bestaat uit zwart en bruin leder, met als optie 8mm, 11mm en 14mm doorsnee. Door deze uitgebreide keuze heeft u de mogelijkheid om zo goed als alle diktes koord er doorheen te trekken. U heeft dan de keuze uit 3 kleuren. namelijk: Zilver, mat zilver en geel brons.

Ook kunt u bij ons ‘diamant’ nestelringen leder verkrijgen. Deze koopt u in de maten 8mm en 11mm. U kunt deze variant kopen in 3 verschillende kleuren, namelijk: zilver, mat zilver en goud.

Het koord dat u hiervoor kunt gebruiken vindt u hier.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.

Kleur

Geel brons, Mat Zilver, Zilver

Übersetzen »
Scroll naar boven