,

Kant parel 25mm breed

3,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Kant parel 25mm breed

Kant parel 25mm breed is heel erg leuk om uw kleding of meubelstuk te versieren! Dit chique stukje band is volledig uitwasbaar. De samenstelling is 80% Polyester en 20% Viscose. De breedte van dit bandje is 25mm en dat maakt het niet te opvallend en toch elegant voor u.

Dit band is voor u beschikbaar in 7 kleuren: roze, rood, ecru, zalm, zwart, meerkleurig en beige en wordt u aangeboden voor € 3,95 per meter.

U kunt onze gehele collectie kant vinden op onze site, daarvoor klikt u hier.

Onze gehele collectie band is voor u beschikbaar, daarvoor klikt u hier.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Kleur

Beige, Ecru, Meerkleurig, Rood, Roze, Zalm, Zwart

Übersetzen »
Scroll naar boven