Rimpelelastiek wit en zwart

1,50

Elastisch garen, ofwel rimpelgaren

Artikelnummer: N/B Categorie:

Rimpelelastiek wit en zwart

Rimpelelastiek wit en zwart

Je kunt rimpelen op twee manieren. Op spoel of met rimpelelastiek. Bij met name de nieuwere machines met een bovenlader gaat het rimpelen met een spoel niet altijd, dit verschilt per machine. Op de machines die wat ouder zijn en met een voorlader gaat het rimpelen met elastiek op rol wel. Dat is een keer voorzichtig uitproberen en dan weet je het

U krijgt gemakkelijk een rimpeleffect in de stof door deze elastiek op het spoeltje te spoelen tijdens het naaien. Het klosje bevat 20mtr.
Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart

Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Kleur

Wit

Übersetzen »
Scroll naar boven