Krijtradeer wieltje met poeder

4,95

Artikelnummer: foackrradwie Categorie:

Krijtradeer wieltje met poeder

Krijtradeer wieltje met poeder gebruikt u om uw project af te tekenen op de stof. Belangrijk is dat u het ‘patroon’ even uit de houder haalt, de onderkant eraf, terug steken en u kunt aan de gang!

In de kleur wit (die het meest voorkomt) koopt u dit handige instrumentje wat in elke naaidoos zou horen te liggen. Doordat de vorm zo makkelijk in de hand ligt gaat u gemakkelijk over uw project.

Dit product koopt u voor € 4,95

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

Übersetzen »
Scroll naar boven