Lingeriehouders zwart en wit

3,95

Artikelnummer: N/B Categorie:

Lingeriehouders zwart en wit

Lingeriehouders zwart en wit gebruikt u voornamelijk voor het omhooghouden van uw BH schouderbandje. U naait het houdertje in uw kleding en gebruik de drukknoop om het bandje op zijn plek te houden. De bandjes zijn 10mm breed en 40mm lang. Dat is lang genoeg om een afstand te bepalen wat voor u het fijnste zit en aanvoelt. U koopt deze handige ligeriehouders per 2 paar, dus 4 stuks. Dit is genoeg voor 2 kledingstukken. Als keuze heeft u zwart of wit. Aangezien dit aan de binnenkant van uw kleding zit is dit vaak niet relevant.

Ook heeft u de mogelijkheid om de houder vast te spelden met het veiligheidsspeldje dat bij het product wordt meegeleverd. Hierdoor hoeft u niet te naaien maar speldt u het eenvoudig een de binnen kant van uw kledingstuk! Deze houders zijn eenvoudig uit te wassen, dus hoeft deze niet te verwijderen uit uw kleding.

Ook worden deze schouderbandhouders weleens gebruikt voor handdoeken! Hiermee kunt u dit gemakkelijk veranderen in een lusje voor uw handdoek. Als het een dunne handdoek is dan kan de stof er tussen blijven. Mocht het een dikkere stof zijn dan adviseren wij een klein gaatje te maken in de handdoek zodat het pinnetje van de drukknoop er doorheen past.

Mocht u meer informatie willen hebben kunt u ons altijd mailen.

Kleur

Wit, Zwart

Übersetzen »
Scroll naar boven