,

Verdwijnstiften in verschillende kleuren

3,503,95

In plaats van kleermakerskrijt!

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Verdwijnstiften in verschillende kleuren

Verdwijnstiften in verschillende kleuren gebruikt u voor te tekenen op uw stof. Heel gemakkelijk secuurder uw patroon op de stof tekenen.
De paarse en witte stiften verdwijnen uit zichzelf tussen de 5 en 15 dagen door de oplosbare inkt, de blauwe stift (ook in wit verkrijgbaar)  gaat iets langer mee en verdwijnt door middel van wassen. Die inkt is wateroplosbaar.

De verdwijnstiften die vanzelf verdwijnen gaan tevens weg dmv wassen. Als u liever niet met een stift te werk gaat, maar met een krijt potlood, klikt u dan hier.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Kleur

Paars (verdwijnt uit zichzelf)
Wit (verdwijnt dmv water)
Blauw (verdwijnt dmv water)

Übersetzen »
Scroll naar boven