,

Nestelringen 12,5mm Groot verpakking

9,95

Let op NIET ROESTVRIJ.

Artikelnummer: P4419 Categorieën: ,

Nestelringen 12,5mm Groot verpakking

Nestelringen 12,5mm Groot verpakking slaat u gemakkelijk in de stof. Deze voordelige verpakking is zeer interessant voor de grootverbruiker. In vergelijking met andere nestelringen zijn deze prijstechnisch zeer aantrekkelijk! Het grote verschil zit hem in het materiaal. Deze nestelringen zijn NIET roestvrij. Dat is geen probleem voor uw binnenshuis projecten, maar mocht het nodig zijn voor iets wat buiten gebruikt wordt raden wij onze roestvrije nestelringen aan. Daarvoor klikt u hier.

Deze nestelringen zijn heel gemakkelijk in de stof te slaan, het gereedschap wordt geleverd, samen met de gebruiksaanwijzing.
Ze hebben een doorsnee van 12,5 mm en zijn goudkleurig.
Verpakt per 100 stuks

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

 

Kleur

Zilver

Übersetzen »
Scroll naar boven