,

Nestelringen 4 mm

4,50

4 mm. Nestels in de kleuren Zilver, geelbrons en roodbrons. Ze zijn door middel van de bijgevoegde stempel eenvoudig met een hamer in de stof te slaan.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Nestelringen 4 mm

 

Deze nestelringen 4 mm slaat u gemakkelijk in de stof met een hamer. De stempel die u daarvoor nodig heeft vindt u in de verpakking erbij. Deze nestelringen kunt u gebruiken voor uw kledingstuk, voor bijvoorbeeld een koordje doorheen te trekken of een veter. Ook kunt u deze nestelringen gebruiken voor uw meubelstoffen of -hoezen. Deze nestelringen gaan jarenlang mee en zijn roestvrij! Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zilver, rood brons en geel brons in de maten:

4 mm: 50 stuks (Geel Brons is in deze maat uitverkocht)

5.5 mm: 40 stuks

8 mm: 24 stuks

11 mm: 15 stuks

14 mm: 10 stuks

Bij iedere verpakking krijgt u een stempel om de nestelring te bevestigen.

Voor onze andere nestelringen klikt u hier.

Voor al u vragen kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

 

Kleur

Geel brons, Rood Brons, Zilver

Übersetzen »
Scroll naar boven