Etskant flosje wit ecru

3,95

Artikelnummer: N/B Categorie:

Etskant flosje wit ecru

Etskant flosje wit ecru gebruikt u voor het afwerken va uw project. Vaak wordt etskant verward met andere soorten kant. Naast onze andere soorten kant als nylon kant en guipure kant kunt u bij ons ook dit mooie kantje verkrijgen.

Wat betekent etskant?

Etskant is een soort kant, die wordt verkregen door machinaal met een katoenen draad een bepaald patroon op een weefsel van wol of afvalzijde te borduren. Na het borduren wordt het geheel in loog gebracht, waarin wol en zijde oplossen en de katoen niet wordt aangetast, zodat het geborduurde patroon als kantwerk overblijft.

Dit kantje koopt u met flosje of ruitje. Ook kunt u bij ons kiezen uit bloemen motieven. Deze verschillen van grootte en breedte.

U gebruikt dit mooie kantje als rand voor bijvoorbeeld een laken of een kast randje. Ook kunt u dit chique randje gebruiken onderaan een blouse of ander kledingstuk. Dit is een combinatie van katoen met polyester/zijde en is daarom zeer goed te wassen.

Dit kantje is verkrijgbaar in wit en ecru. U koopt dit kantje in verschillende soorten. Voor onze complete collectie kant klikt u hier.

Voor meer informatie en al uw vragen kunt u altijd mailen.

Kleur

Ecru, Wit

Übersetzen »
Scroll naar boven