Kant Guipure nylon Broderie boog

3,50

Artikelnummer: N/B Categorie:

Kant Guipure nylon Broderie boog

Kant Guipure nylon Broderie boog kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld het afwerken van uw kleding of kussens. De totale breedte van dit mooie kantje is 2,5cm. Het voordeel van de kwaliteit van deze kant, namelijk polyester, is dat het niet krimpt in de was. Katoen kan de afwijking hebben door naar verloop van tijd te krimpen. Daar heeft u bij deze kant geen last van. Ook heeft u het voordeel dat u standaard polyester garen daarvoor kunt gebruiken. Kijk eens naar onze collectie goldmann!

Deze kant is wasbaar en kan licht gestreken worden. U koopt deze kant per meter voor € 3,50 en is verkrijgbaar in 7 kleuren.

Voor onze complete collectie kant klikt u hier.

Voor al uw vragen kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Kleur

Bourdeaux Rood, Donker Blauw, Ecru, Jeans Blauw, Oranje, Wit, Zwart

Übersetzen »
Scroll naar boven