,

Radix katoenen garen Wit 501

2,95

500 Yrds Sterk Katoenen garen

Artikelnummer: garradi501 Categorieën: ,

Radix katoenen garen Wit 501

Radix katoenen garen Wit 501 is op het moment niet leverbaar. Echter hebben we een alternatief voor u gevonden. Ook een 100 % katoenen garen wit met een uitstekende kwaliteit!

op deze klos zit 500 MTR wit garen in plaats van 500 Yards. Dit garen kunt u voor dezelfde doeleinden gebruiken als Radix

Radix Katoenen Garen is van zichzelf dof. Katoen wat gemerceriseerd is, is gladder, sterker en glanzend doordat het behandeld is met Alkalische zuur-/sodaoplossingen. Daarom is het garen ook kleurvast en door de verdelingen en behandelingen is het garen tijdens dat proces lichtelijk gekrompen en krimpt het vrijwel niet meer tijdens uw project.
Dit garen wordt door veel confectionairs ervaren als zeer vormvast.
Radix is 100 % Katoen en is ook zeker te gebruiken bij al uw Quilt projecten!
Verkrijgbaar in vele kleuren! De hoeveelheid is 500 yards, wat overeenkomt met ca 457 meter.

Voor ons assortiment polyester garen klikt u hier.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven