Spoeltjes Eigen Merk vlak

2,50

5 stuks eigen merk spoeltjes

Artikelnummer: P4132 Categorie:

Spoeltjes Eigen Merk vlak

Spoeltjes Eigen Merk vlak zijn universele spoeltjes, voor meerdere machines, deze spoeltjes zijn per 5 verpakt, hebben een klein opstaand randje aan beide zijden. U kunt dit spoeltje voor 90% van de naaimachines gebruiken. Mocht u zeker willen weten of het spoeltje geschikt is voor uw machine, dan kunt u het het beste even opmeten.

Dit spoeltje is 15 mm hoog en 25 mm breed. Houdt u er rekening mee dat er een randje aan de binnen op zit. Hierdoor blijft de spoel beter op zijn plek zitten, maar het moet wel op uw machine passen.

Voor andere spoeltjes in onze collectie klikt u hier.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven