,

Machinenaalden Jersey eigen merk

2,50

voor al uw dunne rekbare stoffen

Artikelnummer: P4048 Categorieën: ,

Machinenaalden Jersey eigen merk

Machinenaalden Jersey eigen merk gebruikt u voor verschillende doeleinden, maar voornamelijk dun, rekbaar materiaal.

De Jersey machinenaald wordt gebruikt voor voornamelijk dunne rekbare stoffen als Tricot, T-shirtstof etc. Door de afgeronde punt naait u eenvoudig de meeste dunne, rekbare stoffen. Deze punt heeft als voordeel dat de stof tijdens het naaien niet inscheurt.
U koopt deze jersey naalden in een assortiment pakje van 5 stuks: 70(2x) 80(3x)
Het voordeel van deze naald is dat hij een platte achterkant heeft. Door deze gemakkelijke bovenkant kunt u er vrijwel zeker van zijn dat hij op uw naaimachine past!

Voor onze complete collectie naaimachine naalden klikt u hier.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven