,

Machinenaalden Universeel verschillende maten

1,75

voor al uw standaard stoffen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Machinenaalden Universeel verschillende maten

Machinenaalden Universeel verschillende maten worden gebruikt voor alle normale standaard, niet rekbare stoffen. Bijvoorbeeld bij katoen kunt u deze eigen merk naalden altijd gebruiken!
Hij is verkrijgbaar in verschillende maten:
60 5 stuks
70 5 stuks
80 5 stuks
90 5 stuks
100 5 stuks
Assortiment 70 (2stuks) – 80 (2stuks) – 90. (1 stuk)
De naald heeft een platte achterkant, die op vrijwel in elke standaard naaimachine past! Voor een industriemachine gebruikt u meestal naalden met een ronde bovenkant.

Wilt u eens door onze gele collectie snuffelen? Klik dan hier.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen!

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Dikte

60

Dikte

, , , , ,

Übersetzen »
Scroll naar boven