,

Schmetz Industrie Machinenaald ronde kop

3,15

Voor Industriële machines

Artikelnummer: P4043 Categorieën: ,

Schmetz Industrie Machinenaald ronde kop

 

De Schmetz Industrie Machinenaald ronde kop gebruikt u voornamelijk in hele oude naaimachines. Ook kunt u ze gebruiken voor industriemachines.
Verkrijgbaar in assortiment pakje:
70/10(2x)-80/12(2x)90/14
Dit zijn naalden voor normale stoffen. LET OP, deze passen NIET op de normale naaimachines. Deze gebruiken vaak een naald met een platte kant! De bovenkant is compleet rond in plaats van half rond.

Voor onze gehele collectie Schmetz klikt u hier!

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven