,

Handnaalden Borduur nr 8

2,50

Borduur naalden 16 stuks! no. 8

Artikelnummer: P4076 Categorieën: ,

Handnaalden Borduur nr 8

Handnaalden Borduur nr 8 is de standaard maat voor uw borduur projecten. Deze naalden zijn voorzien van een punt. Deze koopt u ook zonder punt. Voor deze naalden verwijzen wij u naar ons complete assortiment.

U koopt deze naalden in een verpakking van 16 stuks voor € 2,50. Dit is enkel maat 8, dus geen verschillende maten in 1 verpakking. Het voordeel is dat deze maat de meest voorkomende is.

Voor ons complete assortiment handnaalden klikt u hier.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven