,

Handnaalden Reparatieset 5 stuks

2,95

Handige Reparatieset voor in huis!

Artikelnummer: P4073 Categorieën: ,

Handnaalden Reparatieset 5 stuks

Handnaalden Reparatieset 5 stuks bestaant uit verschillende soorten handnaalden voor de kleine reparaties. Deze verpakking is een must have voor de beginnende of gevorderde naaister! U koopt een pakjes met 5 naalden waaronder een stopnaald, naainaald, borduurnaald, ledernaald en een tapijtnaald!

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen. Ons mailadres is info@verbeekfournituren.nl of u klikt hier.

We proberen u altijd van dienst te kunnen zijn met onze naalden. Wilt u onze complete collectie naalden zien, klik dan hier.

 

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Übersetzen »
Scroll naar boven