,

Jurkrits 3mm Fel Groen

0,751,60

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Jurkrits 3mm Fel Groen

 

Jurkrits 3mm Fel Groen hebben we voor u in verschillende kleuren. Het is een rits van ons eigen merk en kunt u nog jarenlang plezier van hebben.

Onze jurkritsen zijn kwalitatief prima in orde en prijstechnisch zeer interessant. De rits kan, zoals de naam zegt, gebruikt worden voor jurken en rokken, maar ook voor kussens. Deze ritsen hebben wij voor u in verschillende lengtes.

U kunt onze jurkritsen kopen in de volgende maten:

18cm, 20cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm en 60cm.

U kunt de jurkrits 3mm tevens gebruiken als onderkant van uw broekspijp.

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op uw beeldscherm.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen: info@verbeekfournituren.nl

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Übersetzen »
Scroll naar boven