Borduurschaar met scherp puntje kleur

3,95

Klein handzaam borduurschaartje met een zeer scherpe punt!

Artikelnummer: P4025-2 Categorie:

Borduurschaar met scherp puntje kleur

Borduurschaar met scherp puntje kleur wordt voornamelijk gebruikt de kleine werkzaamheden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld garen doorknippen, kleine stukjes inknippen. Dit schaartje met een lengte van 10 cm van top tot teen heeft een zeer scherpe punt. Daarom raden wij u aan uit te kijken met dit vlijmscherp schaartje.

Voor meer informatie mag u ons altijd mailen.

Deze schaar is zeer compleet in combinatie met 1 van onze stoffenscharen. Als u deze collectie wilt zien, dan klikt u hier.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

Kleur

Beige, Donker Paars, Hard Roze, Licht Roze, Lila, Lime Groen, Mint Groen, Petrol Groen

Übersetzen »
Scroll naar boven