Gaatjestang voor meerdere doeleinden

6,95

Handige gaatjestang voor snel even een gaatje.

Artikelnummer: P4064 Categorie:

Gaatjestang voor meerdere doeleinden

Gaatjestang voor meerdere doeleinden is ideaal om in huis te hebben. Deze relatief gunstige gaatjestang zorgt ervoor dat er een gaatje komt in de meest ondenkbare materialen. Stof, leder, papier, karton, niets is deze tang teveel!

De tang heeft 6 standen, dus 6 verschillende diktes in doorsnee. Door de goed doordachte vorm van de tang knijpt u eenvoudig een gaatje in uw project.

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u ons altijd mailen.

Voor onze complete collectie tangen en scharen klikt u hier.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven