Kleermakersschaar Bipp professioneel gebruik

49,95

Vlijmscherp!! Echte kleermakersschaar!

Artikelnummer: P4054-1 Categorie:

Kleermakersschaar Bipp professioneel gebruik

 

Kleermakersschaar Bipp professioneel gebruik speciaal voor uw grote projecten. De schaar blijft zijn scherpte behouden mits u hem enkel en alleen voor stofsoorten gebruikt. Deze schaar gebruikt u om meters te maken! Een solide en zware metaalsoort zorgt ervoor dat u jarenlang plezier beleeft aan deze schaar. De totale lengte van de schaar is 28cm.

Zodra er structureel andere dingen mee geknipt wordt zoals: Papier, karton, ijzerdraad, nagels etc dan ontstaan er bramen op het blad en wordt de schaar al snel bot.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Übersetzen »
Scroll naar boven