Opry Stoffenschaar combi pack

19,95

Vlijmscherp! Alleen voor stoffen!

Artikelnummer: P4024-1 Categorie:

Opry Stoffenschaar combi pack

Opry Stoffenschaar combi pack. Voor al uw zelfmaakmode en herstelwerk. De Opry Stoffenschaar combi pack koopt u per 2 stuks in 1 pakket, waarvan de grote een stoffenschaar is en de kleine een borduur/handwerk schaartje

De schaar blijft zijn scherpte behouden mits u hem enkel en alleen voor stofsoorten gebruikt. Wij raden af om deze schaar te gebruiken voor papier of karton. Mocht het zijn dat u de schaar per ongeluk gebruikt voor andere doeleinden, dan kan deze eventueel geslepen worden.

Wilt u meer informatie, dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven