Reserve Rolmes Xsor kartel klein

6,95

Een extra kartelmes voor uw Xsor Rolmes!

Artikelnummer: P4061 Categorie:

Reserve Rolmes Xsor kartel klein

Reserve Rolmes Xsor kartel klein komt na een flink aantal meters goed van pas! Dit rolmes heeft een kleine kartel, zodat u de stof mooier kunt afwerken, met een golfachtige rand.

U kunt dit reservemes gebruiken voor praktisch elke rolmes houder die een mes gebruikt van 45mm doorsnee. Meestal gebruikt men een standaard ‘recht’ mes, maar dit is echt een aanrader voor de afwisseling!

Voor onze rolmes houders klikt u hier.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven