Magneetsluiting Doordrukbaar

2,50

Tassensluiting Magneet

Artikelnummer: P4123 Categorie:

Magneetsluiting Doordrukbaar

 

Deze magneetsluiting doordrukbaar is zeer gemakkelijk te bevestigen. Simpelweg eenvoudig door de stof drukken en omvouwen. Deze sluitingen kunt u voor uw tas gebruiken, maar ook zeker als sluiting voor uw jas of vest. In sommige gevallen kunt u deze sluiting zelfs gebruiken voor uw portemonnee.
4 onderdelen per magneet, verpakt per 2 stuks in de kleuren:
Zilver
Geelbrons

De diameter van de sluiting is +/- 2 cm.

De magneetsluiting is zeer stevig en behoudt onder veel kracht zijn vorm, ondanks dat de sluiting niet op de stof genaaid wordt.

Heeft u interesse in sluitingen voor uw vest? kijk dan ook een hier

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Afmeting

6mm

Übersetzen »
Scroll naar boven