Touwsluiting brandenburger kleuren klein

1,95

Artikelnummer: N/B Categorie:

Touwsluiting brandenburger kleuren klein

Touwsluiting brandenburger kleuren klein gebruikt u voor het sluiten van uw jas of vest. Deze sluitingen worden ook wel chinese sluitingen genoemd. U koopt de mooie sluitingen per stuk en deze zijn in verschillende kleuren en soorten voor u beschikbaar. U naait deze eenvoudig op uw kleding met aan de ene kant de ‘haak’ en de aan de andere kant het ‘oog’. Dit principe werkt ongeveer hetzelfde als een houtje touwtje. Deze houtje touwtje sluiten vindt u ook in onze webshop, namelijk hier voor kleine maten en hier voor de grote maten.

Deze mooie geknoopte sluitingen zijn stevig genoeg voor uw jasje of vest. Ook worden deze brandenburgers heel vaak gebruikt in de carnaval wereld. Het voordeel van deze sluitingen is dat ze een standaard jasje een heel leuk effect geven zodat het net even ‘breekt’.

Houdt u er rekening mee dat de kleur op uw scherm kan afwijken van de daadwerkelijke kleur. Dit is omdat elke foto digitaal wordt geüpload. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Het voordeel van deze sluitingen is dat de kleur vaak gerust mag afwijken.

Onze touwsluitingen varieren in grootte en prijs. Heeft u vragen daarover dan kunt u ons altijd mailen.

 

Kleur

Aqua Blauw, Bourdeaux Rood, Bruin, Ecru, Geel, Licht Blauw, Oker Geel, Rood, Roze

Übersetzen »
Scroll naar boven