Dubbelzijdige plakvlies eigen merk

2,95

Dubbelzijdige plakvlies 50x56cm

Artikelnummer: P4127 Categorie:

Dubbelzijdige plakvlies eigen merk

Dubbelzijdige plakvlies eigen merk gebruikt u om 2 stoffen tegen elkaar te strijken. U kunt dit ook heel gemakkelijk gebruiken om bijvoorbeeld applicaties op stof te plakken. De werking is eenvoudig: U strijkt 1 deel tegen de ene stof. Daarna trekt u de witte beschermlaag eraf en legt u de andere stof er bovenop. Dan strijkt u wederom en laat het geheel even afkoelen. Na enkele minuten zijn de 2 stoffen aan elkaar!

Ook kunt u dit gebruiken voor de zoom van uw broek of voor uw gordijnen. Dit band is wasbaar dus u hoeft niet bang te zijn dat het los laat in de was.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven