Dubbelzijdige tape prym 6mm

6,95

Artikelnummer: strplwtpry Categorie:

Dubbelzijdige tape prym 6mm

Dubbelzijdige tape prym 6mm wordt vaak gebruikt voor het vastzetten van bijvoorbeeld een zoom, voordat u gaat naaien. Ditzelfde kan gedaan worden met bijvoorbeeld een ritssluiting die u kunt fixeren voor het vastnaaien. U naait hier eenvoudig doorheen met een stevigere naald of met een zogenaamde ‘anti glue’ naald.

Deze dubbelzijdige tape is uitwasbaar. Dat is dus heel gemakkelijk ivm het uitwassen van uw project.

U koopt een rol van 9mtr voor € 6,95

Voor dubbelzijdige tape die niet uitwasbaar is  verwijzen wij u naar onze eigen merk variant. Voor dit product klikt u hier.

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen. 

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Übersetzen »
Scroll naar boven