Pronty Broekzakken opnaaibaar opstrijkbaar

4,95

Kant en klare Broekzakken, instrijkbaar of opnaaibaar.

Artikelnummer: P4413 Categorie:

Pronty Broekzakken opnaaibaar opstrijkbaar

Pronty Broekzakken opnaaibaar opstrijkbaar zijn gemakkelijk in de broek te maken. Regelmatig kunnen uw zakken door sleutels of uw telefoon, kapot gaan. Het slijt simpelweg gewoon. Het voordeel van de zijn is dat ze heel gemakkelijk te vervangen zijn!

De Broekzakken van Pronty zijn van degelijke kwaliteit en zeker de moeite om uw kapotte broekzak te vervangen. Er zijn twee varianten, instrijkbaar en opnaaibaar in de kleuren zwart en wit!

U koopt deze per paar voor € 4,95

Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Instrijkbaar of opnaaibaar

Instrijkbaar
Opnaaibaar

Opnaaibaar/Opstrijkbaar

Opnaaibaar, Opstrijkbaar

Kleur

Wit, Zwart

Übersetzen »
Scroll naar boven