Pronty Plakpoeder instrijkbaar

3,60

Eenvoudig strooien over de stof en strijken maar

Artikelnummer: P4128 Categorie:

Pronty Plakpoeder instrijkbaar

Pronty Plakpoeder instrijkbaar wordt voornamelijk gebruikt om 2 stoffen tegen elkaar aan te strijken, of om applicaties op te strijken. U strooit simpelweg de poeder over de plek waar de andere stof moet komen, de andere stof daar bovenop en vaststrijken. Wij adviseren onze klanten altijd om de strijkbout op de heetste stand (katoen) in te stellen.

Een (thee)doek er overheen kan een optie zijn, omdat de stof die u wilt vast strijken dan niet zo snel beschadigd door het strijkijzer.

Voor onze complete collectie strijk en plak klikt u hier.

Wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven