Strijk vlieseline eigen merk

4,95

Categorie:

Strijk vlieseline eigen merk

Strijk vlieseline eigen merk gebruikt u voor het verstevigen van uw kledingstuk. Hiermee kunt uw kledingstuk vormvaster maken. Denk hierbij aan jasjes en kragen, zakkleppen etc. Onze eigen merk vlieseline is van een standaard kwaliteit en dikte. U kunt deze vlieseline voor meerdere doeleinden gebruiken. De vlieseline is vergelijkbaar met de originele H180/H200.

Mocht het zijn dat u de vlieseline te dun vindt dan kunt u altijd een 2e of 3e laag er over heen strijken. U koopt de vlieseline in een pakjes met 3 meter in het zwart. Onze eigen merk vlieseline is 90 cm breed en gemakkelijk op te strijken. Het handigste is om de plek voor te verwarmen met uw strijkijzer. Daarna de vlieseline op de plek leggen waar het bevestigd moet worden. Even een droge (thee) doek erover en dan met de heetste stand van uw strijkijzer (linnen) even persen ongeveer 15 seconden. De vlieseline even laten afkoelen en hij zit goed vast! Ook in de wasmachine.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen. 

Voor onze complete collectie strijk en plak klikt u hier.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

Kleur

Wit, Zwart

Übersetzen »
Scroll naar boven