Zoomband 2 cm

3,95

Dubbelzijdig strijkbaar zoomband.5mtr. lang.

Artikelnummer: Strplzb2 Categorie:

Zoomband 2 cm

Heel gemakkelijk om de zoom van uw broek of gordijnen korter te maken. Verpakt per 10 mtr. Gemakkelijk te strijken, even de witte papieren beschermlaag eraf, de folie simpelweg in de zoom leggen en strijken!
Deze iets bredere zoomband 2 cm is uitermate geschikt voor gordijnen kamerhoog, voor een iets bredere zoom. Ook kunt u deze breedte gebruiken voor broeken in te korten. Voor de smallere variant klikt u hier.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

Übersetzen »
Scroll naar boven