Zoomband 2 cm breed

2,50

Dubbelzijdig strijkbaar zoomband.5mtr. lang.

Artikelnummer: Strplzb2klv Categorie:

Zoomband 2 cm breed

Zoomband 2 cm breed gebruikt u heel gemakkelijk om de zoom van uw broek of gordijnen korter te maken.Het product is verpakt per 5 mtr.

Gemakkelijk te strijken, even de witte papieren beschermlaag eraf, de folie simpelweg in de zoom leggen en strijken! Wij adviseren om dit te doen met de heetste stand van de strijkbout. Dit om ervoor te zorgen dat de lijmlaag goed heet wordt. Dit handige zoomband is ook verkrijgbaar in een bredere variant. Deze gebruikt u eenvoudig voor het inkorten van gordijnen.

Voor deze variant klikt u hier.

Wenst u meer informatie dan kunt ons altijd mailen.

U kunt ook bij ons op de weekmarkt terecht! Onderaan onze website vindt u een link hiernaartoe. Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt aanwezig zijn. Voor persoonlijk advies en om onze producten ‘aan te voelen’ bent u altijd van harte welkom! Ook heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling op de markt op te komen halen. Hier betaalt u dan uiteraard geen verzendkosten voor. U kunt ons altijd mailen over producten die eventueel niet op onze website staan maar wij wel aan u kunnen leveren. Wij zullen onze uiterste best doen om u te voorzien van uw wensen. Hierover kunt u ons altijd mailen. Graag tot ziens bij www.verbeekfournituren.nl of bij ons op 1 van onze weekmarkten!

 

 

Übersetzen »
Scroll naar boven